Πολιτικάντικα κόλπα Αυγενάκη: Μετά τις ρατσιστικές αναφορές στους Ρομά, φωτογραφίες μαζί τους για ψήφους! (φωτο)

Μόλις πριν 20 ημέρες, μερικά 24ωρα πριν τις ευρωεκλογές, η ΝΔ και τα στελέχη της, μαζί με τα μέσα που ελέγχουν, χλεύαζαν τις συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα επειδή σε αυτές συμμετείχαν και Ρομά. Μάλιστα είχε γίνει “μεγάλο” θέμα με έντονα ρατσιστικά στοιχεία, το γεγονός ότι στη συγκέντρωση του Ηρακλείου ο κ. Τσίπρας χαιρέτησε την παρουσία Ρομά.

Να όμως που οι προεκλογικές σκοπιμότητες οδηγούν τον γραμματέα της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, να φορέσει… πάνω από τον λύκο την προβιά του προβάτου: Μόλις προχθές επισκέφτηκε τον καταυλισμό των Ρομά, στα Δυο Αοράκια, και με υποκριτικό τρόπο “διακήρυξε” ότι ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία συμβολικά από τον καταυλισμό!

Κι εκεί που το κόμμα του αναφερόταν με χλευασμό και ρατσιστική διάθεση στους Ρομά, τώρα ο Αυγενάκης “ανακάλυψε” την πολιτική κατά των διακρίσεων!

“Επέλεξα να ξεκινήσω την προεκλογική μου εκστρατεία στον νομό Ηρακλείου από τον καταυλισμό των Ρομά στο Ηράκλειο”, έγραψε. “Εδώ συναντώ αγωνιστές της ζωής, με τους οποίους μας συνδέει μακρόχρονη σχέση συνεργασίας και ειλικρινούς φιλίας.

Στόχος μας η εξάλειψη κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού. Στόχος μας να “σπάσουν” τα ταμπού, οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα. Στόχος μας να ενώσουμε όλους τους Έλληνες, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ισότιμη συμμετοχή και κοινωνική ανέλιξη”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί